Voor ondernemers

Met Visit Regio Barneveld willen wij iedereen graag laten zien wat de 9 dorpskernen van Barneveld allemaal te bieden hebben. Maar dat kunnen wij uiteraard niet zonder de input van alle ondernemers. Dus ben je ondernemer en mist jouw informatie nog? Stuur ons graag een mailtje via info@visitregiobarneveld.nl! Dan zetten wij jouw onderneming – mits het past binnen ons platform – gratis op de website.

Op nog meer manier onder de aandacht gebracht worden? Klik hier voor onze promotiepakketten.

Tip: bekijk onze e-learnings

Speciaal voor de toeristische sector hebben wij in samenwerking met de Gemeente Barneveld en Visit Veluwe een e-learning programma ontwikkeld. Van trainingen over een gastvrije ontvangst tot trainingen over de toeristische activiteiten in de regio Barneveld, met de e-learnings doe je nieuwe kennis op over tal van zaken. Ideaal voor bijvoorbeeld receptie-medewerkers!

Klik hier voor het e-learning programma.

Evenement aanmelden

Heb jij een evenement of activiteit die zeker niet op onze website mag ontbreken? Stuur een mailtje naar evenementen@visitregiobarneveld.nl met meer informatie en een zo groot mogelijke foto. Dan delen wij hem – als deze interessant is – in onze agenda.

Op zoek naar iets anders?

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze routes? Bekijk hier alle fiets-, wandel- en paardrijroutes in de regio Barneveld.