Videoserie: Tips van de meisjes van de TIP’s

De leukste activiteiten in regio Barneveld ontdek je in onze serie: Tips van de meisjes van de TIP’s. De komende tijd verschijnt er elke dinsdag een nieuwe aflevering online. Bekijk hieronder alle afleveringen en maak jouw verblijf in de regio Barneveld nog onvergetelijker:

Aflevering 1

Wij starten seizoen 3 met de heropening van het vernieuwde netwerk van ruiterpaden Midden Veluwe. Dankzij de inzet van ruim 100 vrijwilligers kunnen ruiterliefhebbers blijven genieten van de 180 kilometer lange paardrijroute door Apeldoorn, Kootwijk, Garderen en Stroe.

Aflevering 2

Wakker worden met een alpaca voor je raam of wandelen met deze pluizige viervoeters. Dat wil toch iedereen?! Bij Alpacadroom in Garderen is het allebei mogelijk.

Aflevering 3

Van 0 tot 100 jaar, iedereen vermaakt zich in regio Barneveld. Deze aflevering geven wij een aantal leuke tips voor uitjes met de hele familie.

Aflevering 4

Waar je heerlijke bonbons haalt? Welke winkels je niet mag missen voor leuke cadeaus? Wij gaan in deze aflevering langs bij een aantal favoriete adressen in de regio Barneveld.

Aflevering 5

Over uitgestrekte weilanden, door dichte bossen en langs prachtige watertjes. Wandelen is misschien wel de beste manier om te genieten van de regio Barneveld.

Aflevering 6

De ‘Route de Lodewijk Napoléon’ is een fietsroute (55 km) met een koninklijk tintje. Je treedt namelijk letterlijk in de voetsporen van de eerste koning van Holland: Lodewijk Napoléon.

Aflevering 7

Ontdek de Barneveldse geschiedenis in Museum Nairac, leer alles over borduren in het Borduurmuseum of ga terug naar vroeger in het Oude Ambachten en Speelgoed Museum.

Aflevering 8

Het hele jaar door zijn er genoeg evenementen in de regio Barneveld. Van het grootschalige festival Gelderpop tot Theater op ’t Zand en het Oogstfeest in Stroe.

Aflevering 9

Op culinair vlak heeft Barneveld veel meer te bieden dan alleen de kip en het ei. Van heerlijke honing tot lokaal vlees.

Aflevering 10

De afgelopen 9 afleveringen hebben wij jullie meegenomen in de regio Barneveld. Tijd voor een terugblik op alle hoogtepunten van dit seizoen!

Winterspecial

Tot en met 4 maart 2023 is bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen de tentoonstelling Winterse Sferen te bewonderen. Met de mooiste beelden van ijs, een sfeervol winterdorp en nog veel meer.

Op zoek naar iets anders?

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze routes? Bekijk hier alle fiets-, wandel- en paardrijroutes in de regio Barneveld.